Uitvaarten

Elk afscheid is anders, omdat elk mens anders in het leven staat en dus ook in de dood. Elke reis wordt goed voorbereid, ook de laatste.

  • Uitvaartceremonies op maat
  • Een ervaren en gediplomeerde spreker
  • De juiste structuur voor een persoonlijke afscheidsviering
  • Inspiratie voor teksten, muziek en symboliek
  • Zorg en aandacht voor jullie verhaal en gevoel

Tijdens ons eerste gesprek gaan we samen op zoek naar de essentie van wie hij of zij voor jullie was; hieruit kan het persoonlijke symbool of thema ontstaan dat als rode draad door de afscheidsdienst loopt.

We werken dit uit en we schrijven voor jullie het levensverhaal of andere persoonlijke tekst. We zorgen voor een spanningsboog, een verbindende samenhang tussen teksten, sprekers en muziek. Als jullie dat wensen, geven we muziek en teksten aan uit ons zorgvuldig samengesteld inspiratieboek.

Tilda & Grace garandeert een zorgvuldige voorbereiding en afstemming met een draaiboek voor jullie zelf, de uitvaartverzorger en de locatie. Wil je graag zelf iets doen tijdens de ceremonie maar je vindt dat moeilijk? We helpen je graag hierbij.

Tijdens de afscheidsdienst zal onze ceremoniespreker Koen Monserez de viering voorgaan. Koen volgde de opleiding “Van welkomswoord tot slotzin – Voorgaan in een uitvaartceremonie.” bij Werkplaats Levensverhalen in Nederland.

Tilda & Grace werkt graag samen met elke begrafenisondernemer, maar met Roel en Inge van Gemoedsrust is er die extra klik. Je kan bij hen terecht voor een volledig verzorgde uitvaart, waarbij thuisopbaring het uitgangspunt is.