Ceremoniesprekers

Tine Van Kerkhoven studeerde Culturele Agogiek aan de Vrije Universiteit Brussel. Momenteel werkt ze als filmdistributeur Fonk vzw en voor haar eigen onderneming ‘Koffie bij Tine’. Hier gaat ze, gedreven door nieuwsgierigheid en gewapend met een grote dosis verwondering, als storyteller voor bedrijven en ondernemingen aan de slag om unieke content te creëren.

Tine luistert, creëert en vertelt. Dat doet ze ook voor jullie, op haar eigen ontwapende manier. Ze doet glimlachen en maakt op een authentieke en speelse manier ruimte voor jullie verhaal.

Koen Monserez werkte als acteur en regisseur vooral voor het Brusselse Ensemble Leporello en KVS. Momenteel is hij freelance aan de slag als acteur, regisseur en coach. Daarnaast is hij ook filmprogrammator bij Cinema ZED in Leuven en het artistieke brein achter theatergezelschap Max Last.  Koen volgde de opleiding “Van welkomswoord tot slotzin. Voorgaan in een uitvaartceremonie” bij Werkplaats Levensverhalen in Nederland en is onze spreker die ook uitvaarten voorgaat.


Koen neemt je als spreker mee op sleeptouw. Hij fulmineert filmquotes of verwent je met literaire fijnproeverij. Koen weet net zoals in het theater, de juiste rol aan te nemen bij jullie ceremonie en begeleidt een uitvaart met de nodige zorg en fijngevoeligheid.

Jonas Van Thielen is een verteller pur sang. Het grote publiek zal hem én zijn manier van vertellen vooral kennen van de één reeks Ten Oorlog. Daarnaast heeft Jonas zich ontwikkeld als eigenzinnig speler én maker met een voorliefde voor teksttheater. Jonas was o.a. fenomenaal in de alom geprezen voorstelling VUUR van Het Nieuwstedelijk. Voor wie deze voorstelling nog niet gezien heeft: zeker doen!

Jonas dompelt je onder in de juiste vertaling van jouw verhaal. Dezelfde liefde die hij heeft voor het acteren en het woord, neemt hij mee om voor te gaan bij jouw huwelijksceremonie.