< Rituelen

Boekbindritueel

Inge Van Poeck creëert een persoonlijk boekbindritueel voor een bijzonder verjaardagsfeest, een herdenking, een huwelijk of een pensionering.

Inge vraagt alle genodigden om één A4-pagina mee te brengen met daarop tekst, foto’s, beelden, zelfgeschreven verhalen en wensen voor de persoon of personen die gevierd word(t)(en). Vijftig pagina’s voor iemand die vijftig wordt? Familie en vrienden van het bruidspaar? Collega’s bij een pensionering?

Op het feest of de plechtigheid zal Inge van deze pagina’s ter plaatse het boek binden, met de hulp van zij die erbij zijn. Het boek is een krachtig en bijzonder aandenken aan een markant (kantel)moment in iemands leven. De inhoud van het boek wordt bepaald door iedereen die dichtbij deze persoon staat. Door het boekbinden live uit te voeren, krijgt het een gedragen en ritueel karakter.Boekbinderij.be is de artisanale boekbinderij van Inge Van Poeck. Inge werkt reeds sinds 1996 als professionele boekbindster voor bibliotheken, fotografen, kunstenaars, notarissen en particulieren.

€350, incl. BTW, excl. vervoer