Over Tilda & Grace

We leven allemaal gepassioneerd en snel. Meer dan ooit is het noodzakelijk om op de rem te staan bij belangrijke gebeurtenissen in het leven. Samen met jou brengen wij deze kantelmomenten op verhaal. Zo kijken we terug op hoe de liefde ontstond of we creëren een eerbetoon als de wereld even stil staat.

Tilda & Grace verwondert met inhoud, stijl én vorm. Onze sprekers en ritueelbegeleiders hebben immers allemaal een stevige artistieke bagage.

Wat we doen en vertellen is belangrijk maar ook altijd met een zekere lichtheid en een intuïtief gevoel voor de juiste structuur en sfeer. Met onze beide voeten op de grond creëren we diepgang in jullie verhaal, en als het kan voorzien we ook de nodige portie humor. Voorbij het anekdotische leggen we een persoonlijke laag over dat wat je wil vertellen. Met een fijngevoeligheid voor de juiste toon, net zoals we dat op het podium of in ons beeldend werk doen. We verlaten de platgetreden paden en maken plaats voor integer maatwerk.

Veerle Van Schoelant is bezielster van Tilda & Grace. Veerle voelt goed aan als het anders en juister kan, zo ook bij ceremonies. Het mag voor haar allemaal meer integer én met gevoel voor esthetiek, daarom is er Tilda & Grace.

Veerle studeerde af als sociaal-cultureel werker aan de Sociale School Heverlee en is reeds twintig jaar werkzaam in de cultuursector. Sinds acht jaar is ze theaterprogrammator bij cultuurcentrum 30CC in Leuven. Daarnaast is Veerle ook gastlector Cultuurwetenschappen aan UCLL (UC Leuven-Limburg, Campus Sociale School) en freelance curator voor culturele evenementen en festivals.